مشاوره حقوقی رایگان - چک حقوقی

یک فقره چک از برج هفت ؛ نود و هفت تا الان برج نه ؛ نود و هشت هنوز نبردم بانک برگشتش بزنم آیا میشود بعد از گذشت یکسال چک را ببرم بانک و برگشت بزنم؟ ایا خسارت تاخیر تادیه بهم تعلق میگیره ؟ از چه زمانی تعلق میگیره ؟ بعد از گذشت یکسال از طریق اجرای ثبت اسناد میشه اموال یا دارایی مدیون را توقیف کرد ؟
و سوال دوم اینکه چکی که در وجه معین هستش بنام خودم و یکساله برگشتش نزدم میشه به کسی که بدهکارم انتقال بدم و بره بانک بنام خودش گواهی عدم پرداخت بگیره و برگشت بزنه مبلغ چک یا طلبشو از من وصول کنه؟ به چه صورتی باید انتقال داده بشه که بره بانک در صورت انجام شدنش؟ برای توقیف اموال تامین دلیل ایا باتوجه به اینکه چک هستش خسارت احتمالی باید پرداخت کنم به صندوق دادگستری؟ اگر باید پرداخت کنم چند در صد از مبلغ رو؟ از طریق اجرای ثبت هم ایا امکان توقیف اموال چک میسره برام؟

باتشکر از وکلای محترم و زحمتکش.

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام بله از تمامی حقوق خصوصی برخوردار هستید
اما حقوق کیفری شما زائل سده است