مشاوره حقوقی رایگان - خودروی اقساطی

من به دلیل اینکه شرایط خرید مستقیم از ایران خودرو را نداشتم به نام یکی از اقوام یه خودرو به صورت 90 درصد نقد و 10 درصد چک یکساله خریدم و قرار بر تعویض پلاک بعد از فک رهن است. ولی به دلیل مسائل فامیلی قولنامه ای بینمان نیست. در صورتی که مشکلی پیش بیاد چطور می تونم ثابت کنم خودرو واسه منه؟ از طریق شهادت اقوام دیگر یا رسید پرداخت مبالغ خودرو از حساب من میشه کاری کرد؟
اگر خودرو به دلیل چک برگشتی یا ... توقیف بشه چطور میشه ثابت کرد؟

پاسخ ها :

علی ابراهیمی مهر

جناب آقای علی ابراهیمی مهر :

با سلام
برای اثبات خرید خودرو توسط شما مطابق قانون میتوانید با استناد به شهادت 2 مرد عادل قرار داد مذکور را اثبات نمایید هر چند قرارداد کتبی تنظیم نشده باشد اما اعتبار شهادت و اینکه شهود شرایط شهادت دادن را داشته باشند بسته به نظر قاضی دارد. و مبلغ پرداختی میتونه در کنار شهادت شهود قرینه ی بر خرید خودرو داشته باشد.
و چنانچه شخصی خوردوی مذکور که در تصرف شما هم میباشد میتوانید با دادخواست حقوقی موضوع اعتراض ثالث اجرایی به خواسته های اثبات بیع ، الزام به تنظیم سند رسمی و توقف عملیات اجرایی قرارداد خود را اثبات و نهایتا خوردوی مذکور رفع توقیف گردد.