مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک زراعی

سلام و خسته نباشید ، مقدار 1000 متر زمین رو فروخته و تحویل مشتری داده ام ، دو اصله درخت گردو کنار جوی آب کنار زمین را 20 سال است کاشته ام ، که جوی آب مشترک و همگانی است . و هنگام نقشه برداری این درختان با توجه به رعایت حریم جوی آب خارج از محدوده نقشه افتاده . حق استفاده از این درختان با کیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که کاشته متعلق به او است مگر اینکه در ملک غیر باشد و یا حریم باشد و بقیه اشخاص رضایت به کاشت نداشته باشند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
اگر مکان درختان ، در محدوده 1000 متری مورد معامله باشد درختان متعلق به خریدار است
و اگر خارج از 1000 متر مورد معامله باشد متعلق به شخصی است که درخت را کاشته است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بطورکلی هر شخصی که درخت را کاشته باشد متعلق به اوست مگر اینکه در حریم باشد‌.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متعلق بکسی است که کاشته ولی اگر در ملک شخص دیگریست اجرت المثل زمین را باید ب ایشان بپردازید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بطورکلی هر شخصی که درخت را کاشته باشد متعلق به اوست مگر اینکه در حریم باشد‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با مالک زمینی که درخت درآن کاشته شده است