مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت درخت گردو

سلام. بنده باغی را به مساحت500 متر در ییلاق خریدم که این باغ 10متر بهر کوچه عام را دارد که یک درخت گردو در حریم زمین فوق در کوچه وجود داشت الان شخص فروشنده ادعا میکند که شما وظیفه چیدن گردو را ندارید این درخت وم حصولاتش مال من میباشد درصورتیکه درخت در حریم خونه من میباشد لطفا راهنمایی کنید که تکلیف این درخت گردو چه باید بشود؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون هر شخصی که درخت را میکارد مالک درخت محسوب میشود
ولی اگر درخت در زمین متعلق به غیر باشد مالک درخت باید اجرت المثل زمین را به مالک
زمین پرداخت نماید

و اگر درخت در کوچه عمومی کاشته شده باشد و درخت باعث ایجاد مشکلات در کوچه عمومی بشود شهرداری میتواند مالک درخت را مجبور نماید که درخت را قطع نماید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متلک قبلی مالک درخت گردو می باشد می توانید اجرت المثل زمین را از ایشان مطالبه نمایید

زهره سلطانی کاظمی نشاط

سرکار خانم زهره سلطانی کاظمی نشاط :

اگر ملک را با تمام متعلقات و منصوبات فروخته باشند ایشان دیگر حقی ندارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ملک با تمام درختان و ملحقات به شما واگذار شده این درخت هم از آن شمایت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متعلق به صاحب اصله است موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مالک قبلی مالک درخت گردو می باشد می توانید اجرت المثل زمین را از ایشان مطالبه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اگر باتمام عرصه واعیان ملک رافروخته متعلق به خریداراست نیازبه بررسی بیشتردارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر درخت در عرصه زمین فروخته شده باشد . ملحقات و لوازم مالکیت است و متعلق به مالک و خریدار. مگر انکه در قرارداد بیع خلاف ان توافق شده باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام‌سوال شما پاسخ‌داده شده