مشاوره حقوقی رایگان - عدم ابلاغ قرار منع تعقیب به شاکی

سلام یک فقره پرونده با موضوع افترا و نشراکاذیب در دادسرای نظامی شعبه اول دادیاری مفتوح که فقط یکمرتبه ابلاع ثنا امد برای حصور در دادیاری برای تحقیق که بعد از ان با گذشت حدود 4 ماه هیچ اطلاعی از سوی شعبه مبنی بر صدور قرار منع تعقیب به پرونده انجام نشده و بنده بعنوان شاکی اتفاقی در رد گیری پرونده در سامانه ثنا متوجه صدور این قرار شدم‌آیا می توانم از شعبه شکایت و به قرار صادره اعتراص کنم انوقت پرونده تکلیفش چه می شود تشکر

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می بایست قرار منع تعقیب به شما بلاغ شود حضورا به شعبه مراجعه نمایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید عدم ابلاغ قرار صادر شده را ثابت کنید تا مهلت مجدد برای ارائه لایحه دفاعیه نسبت به اعتراض به قرار منع تعقیب داده شود تا در دادگاه کیفری مورد بررسی قرار گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
قرار منع تعقیب باید به شاکی ابلاغ گردد
و اگر قرار منع تعقیب به شما ابلاغ نشده باشد امکان اعتراض به قرار و پیگیری موضوع وجود خواهد داشت