مشاوره حقوقی رایگان - عدم ابلاغ قرار منع تعقیب

با سلام. از متهمی به جرم خیانت در امانت ،تصرف عدوانی که قفل خانه ام بدون اجازه تعویض کرده بود شکایت کردم، متهم در هیچ جلسه ای حاضر نشد و دادیار قرار منع تعقیب صادر کرده که من در قسمت اطلاع رسانی پرونده دیدم تاریخ 26 مهرماه در سامانه قسمت اطلاع رسانی پرونده قید شده قرار منع تعقیب صادر و پرونده مختومه شده، سوال من این است الان یک هفته هست ابلاغیه در سامانه قرار نگرفته چون قصد اعتراض دارم امکان دارد قرار صادره اعلام در روند پرونده قبل از تایید دادستان بوده باشد و نقض شود ؟ یا احتمال دارد اصلا ابلاغیه قرار صادره را به شاکی ارسال نکنند تا نتواند اعتراض کند ؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی کنیم و سپس به نظر قطعی برسبم