مشاوره حقوقی رایگان - عدم ابلاغ قرار منع تعقیب

با عرض سلام و احترام
در شکایت طرح شده علیه اینجانب با اتهام سرقت تعزیری زیر 20 میلیون تومان ( قابل گذشت ) پس از جلب رضایتنامه محضری از شاکی، در ملاقاتی که با دادیار محترم داشتم ایشان بیان فرمودند که صرف نظر از رضایت شاکی، قرار منع تعقیب صادر مینمایند فلذا سند ملک وثیقه گذاشته شده جهت تامین کیفری را نیز به اینجانب عودت دادند
اما متاسفانه پس از گذشت حدود 15 روز تاکنون، نه تنها قرار منع تعقیب ابلاغ نشده و نیز پرونده مختومه نشده بلکه در سامانه ثنا در قسمت “روند پرونده” مشاهده نمودم که وقت نظارت به جهت ضرورت اخذ توضیحات از طرفین برای 20 روز‌ دیگر تجدید نیز شده است!
به چه علت پرونده همچنان مفتوح میباشد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر جرم قابل گذشت باشد و رضایت شاکی اخذ شده باشد قاصی مکلف است قرار موقوفی
تعقیب صادر نماید

ممکن است اشتباه شده باشد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام شاید برای اتهام دیگری پرونده همچنان مفتوح است ویا اعتراض به قرار منع تعقیب صورت گرفته و پرونده مجدد در جریان تحقیقات قرار گرفتا است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید دید دادیار محترم دقیقا چه اظهاراتی داشته‌اند؟!

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
سرقت دارای جنبه ی عمومیست و رضایت شاکی باعث تخفیف مجازات میشود نه منع تعقیب.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی حضوری مورد را پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی قانونا باید قرار موقوفی صادر شود نه منع تعقیب بهتر است حضوری از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید

یک وکیل :

با سلام
به شعبه دادیار مراجعه و علت را جویا شوید.

یک وکیل :

حضورا از شعبه پیگیری نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری از طریق شعبه پیگیری کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه جرم ارتکابی قابل گذشت باشد و شاکی هم گذشت کند قرارموقوفی تعقیب صادر میشود که پرونده مختومه شده و مجددا امکان طرح شکایت نیست.
بنابراین با حضور در شعبه موضوع را پیگیری نمایید.شاید اشتباهی رخ داده است.