مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت انضباطی و پذیرش در آزمون کانون

باسلام و احترام..بنده درسال95درخوابگاه دانشگاه به همراه چندتاازهم خوابگاهیام مشروبات الکلی استفاده کردیم..بعدش تو کمیته انظباطی به توبیخ بادرج پرونده محکوم شدم..تودفاعیاتم گفتم قصدم خودکشی بوده ومنوبیمارستان روانپزشکی بستری کردندوافسردیگم هم توپروندم ثبت شد...خواستم بدونم باتوجه به اینکه سلامت روح‌روان وعدم اعتیادبه مصرف مشروبات الکلی در قانون لایحه استقلال شرط هستش و اینکه کانون ازپزشکی قانونی استعلام میگیره؛؛؛ ایابراقبولی در آزمون کانون وکلابه مشکل برمی‌خورم.؟ایاکانون از دانشگاه هم استعلام میگیره یااز بیمارستان که بستری شدم؟؟؟خواهش میکنم جواب سوالموبدین.همه زندگیم بستگی داره به این قضیه.سپاس بیکران ازشما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است تحقیق‌ از دانشگاه صورت نمی‌گیرد
ولی متوجه موضوع شوند امکان بروز مشکل وجود دارد

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. نه نگران نباش. مشروب هم نخور ، درشان وکیل نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر از آن مرجع استعلام گرفته نمی‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده کانون وکلا از پزشکی قانونی استعلام نمی کند و صرفاً سوء پیشینه میخواد که این مورد نیز سابقه کیفری محسوب نمیشه.
اگر شما جایی این موضوع را عنوان نکنید به نظر بنده کانون متوجه این موضوع نخواهد شد و مشکلی برای شما پیش نمیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است این موضوع جایی عنوات نکنید و کانون به سوء پیشینه توجه میکند و از جای دیگر استعلام گرفته نخواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کانون از مرجع خاص استعلام می نماید نه از دانشگاه