مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در آزمون وکالت

باسلام و درود
بنده باتوجه به حساس بودن آزمون وکالت کانون وکلا جهت حفظ تمرکز و پاسخ دهی به سوالات از پنبه برای نشنیدن صدا و متمرکز شدن استفاده کردم و با تمام سعی تلاش پاسخ ها را روی سوالات علامت گذاری کردم و گفتم در آخر به پاسخنامه مینویسم که متاسفانه یهو دیدم که مراقب ورقمو میگیره گفتم برادر من هنوز پاسخ هارو ننوشتم و خیلی بگو مگو بلاخره چند تا نوشتم تا همکاراشون برسن و در واقع نتونستم کل سوالاتو بنویسم رو پاسخ نامه حالا برام نامه اومده که شما مرتکب جرم تخلف در آزمون شده اید و موارد تخلف هم نوشته عدم تحویل اوراق امتحانی در زمان مقرر به عوامل اجرایی و نوشته که لایحه بفرست لطفاً اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق سایت تماس بگیرید تا بررسی دقیق شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اعتراض خود را از طریق سازمان سنجش به عمل بیاورید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا لایحه تخصصی دقیق تنظیم نمایید
و سپس به مرکز سازمان سنجش ،
قسمت هیات بدوی سازمان سنجش در کرج مراجعه نمایید و ...
تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال لایحه دفاعیات خود را مطرح کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دفاعیات خود را ازطریق سلیت ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان سنجش اعتراض خود را اعلام کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

توصیه می‌کنم با وکلای سایت تماس بگیرید تا لایحه تخصصی برای شما تنظیم شود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام می توانید با ارسال لایحه دفاعیات خود را مطرح کنید