مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام. من چند ماهی هست که در یک سایتی بازی میکردم و چندین بار بردم و بارها باختم وقتی که بردم خواستم مبلغ رو برداشت کنم احراز هویت باید میکردم که عکس شناسنامه ام رو فرستادم
الان چند وقتی هست که بازی نمیکنم فعلا اتفاقی نیفتاده ولی میخواستم بدونم چه کارایی باید انجام بدم که مشکلی پیش نیاد برام
مثلا حساب بانکیم رو ببندم و حساب جدید باز کنم؟ برای شناسنامه مشکلی پیش نمیاد بعداً؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است در صورت امکان حساب کاربری خود در سایت را حذف کنید
و اگر ممکن نبود به هیچ عنوان وارد سایت نشید

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. مشکلی نیست، اما دیگه بازی نکن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما مرتکب جرم شده اید
اگر تکرار نمایید حتما تمام حساب های شما مسدود خواهد شد و
و پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد
و ...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ممکن است چندماه بعد حساب بانکی مسدود شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص سایتهای شرط بندی برای حسابهای بانکی شما در آینده مشکل پیش خواهد آمد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حساب کاربری خود را حذف و دیگر بازی نکنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حساب کاربری خود را حذف و دیگر بازی نکنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

شرط بندی جرمه پس بهتره از سایت خارج بشید تا دردسری براتون درست نشده و مشخصات حساب رو هم از سایت بردارید.