مشاوره حقوقی رایگان - در قسمت اخرین موضوعات پرونده

برامده قرار قرار اعدادی صادر شده بعد دوباره این متن اومده که پرونده مختومه شده و فاقد موضوع فعال میباشد
خواهشن ممنون میشم که مفهوم را توضیح بفرماییدد

پاسخ ها :

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. نیاز به اخذتوضیحات بیشتری از شما هست، از طریق سایت تماس بگیرید. باید ابلاغیه را ببینیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر اقدامی که در پرونده انجام شود برای شما ابلاغ می‌آید اما اگر می‌خواهید از جزئیات مطلع شوید می‌بایست حضوراً مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قرار صادر شده است
و به شما ابلاغ خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت پاره ای از تحقیقات گویا به دادسرا ارجاع شده و پرونده در دادگاه کیفری مختومه میشود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه تصمیم قضایی در ثنا به شما ابلاغ می شود