مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دهیار

عرض ادب و خسته نباشید دهیار محترم باتوجه ب اقداماتی ک برای اسفالت کردن خیابان انجام داده است باعث تخریب دیوار بنده شده است چطوری میتونم از ایشان شکایت کنم و خسارت بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل انجام دهید و سپس دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید

و بعد باید دادخواست رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق اقامه نمایید

امکان شکوائیه تخریب عمدی وجود خواهد داشت
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق فرمانداری نسبت به شکایت اقدام کنید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید سپس دادخواست مطالبه خسارت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این مورد مساله ای حقوقی است و در صورتی که سوء قصدی نباشد نمیتوانید کیفری اقدام کنید لذا بدوا باید دادخواست تامین دلیل تنظیم نمایید تا میزان خسارت برآورد گرفته شود و سپس طرح دعوی کنید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

اول تامین دلیل کنید تا برآورد خسارت شود سپس اقدام به دادخواست مطالبه خسارت نمائید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید تامین دلیل کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید.
اگر سو نیت وجود داشته باشد به جرم تخریب نیز قابل شکایت است.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

بعد از تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت بدید.