مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تخلف دهیار و امور مالی دهیاری

دهیار روستا بعد از استعفا از سمت دهیاری و پذیرفته شدن استعفا توسط اعضای شورا و تایید در کمیته انطباق بخشداری
اقدام به صدور هشت فقره چک و لایحه به شورا و سرکشی به کارهای عمرانی پیمانکار نموده است و مهر دهیاری را بعد از مدت بیست و پنج روز تحویل داده است
آیا تخلفی دهیار و مدیر امور مالی انجام داده اند و چه اقدامی باید در این خصوص انجام پذیرد؟
چنانچه حکمی برای نامبردگان صادر شود چیست؟

باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بخشداری یا فرمانداری موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به بخشداری مراجعه نمایید و از آن طریق پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوالی که فرمودید چندین بعد دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.
اینکه دادخواست در کجا مطرح شود و به چه کم و کیفی نیز جای بحث دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان خیانت در امانت پیگیری قضایی علیه ایشان صورت می پذیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بنظر مرتکب تخلف شده است
این که آیا جرمی مرتکب شده است موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد