مشاوره حقوقی رایگان - تهدید توهین

با سلام. دو هفته پیش با زنم اختلافاتی داشتم به بردار ایشان گفتم بیا تهران خواهرتو ببر یکم اصلاح بشه وقتی دیدن مقصر خواهرشه ایشان را کتک زده و با چاقو تهدید که بریم خونه به پلیس تماس نگرفتم گفتم زشته بعد با ماشینش بردش از قضا یکی از خواهراش عکس کبودی و تمام کار ایشان رو لو داد و فرستاد و بعد تهدید کرد اگر اسمی از من ببری پدر مادرتو زنده نمیزارم و یه برادر دیگش گفت پول میخوام اگه ندی حسابی برات نمیزارم به صورت پیام و تلفنی ناسزا و تهدید هم کرد که ضبط نکردم اینو حالا من میتونم از هرسه اینها بابت تهدید و ادم ربایی شکایت کنم ایا به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نتیجه قابل پیش بینی نیست باید دلایل داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
برای ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگز دلایل کافی دارید میتوانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه مدرک یا شاهد نداشته باشی بعیده به نتیجه برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اقامه شکوائیه تهدید شما باید دلیل داشته باشید

و جرم آدم ربایی هم محقق نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلایل کافی دارید میتوانید شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

آدم ربایی خیر.اما بابت تهدید و توهین اگر دلیل دارید به عنوان مثال پیامک بوده‌ یا کسی صدای شما و ايشان را شنیده ، می توانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
اگر همسرتان با رضایت خودش رفته باشد آدم ربایی منتفی است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه دلائل و شواهد دارید می توانید شکایت نمایید
آدم ربایی خیر

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست ولی می توانید شکایت کنید و اگر اس ام اس باشد قابل رد یابی است