مشاوره حقوقی رایگان - پیش قسط مهریه

سلام در دادخواست اعسارم که توام با دادخواست مطالبه مهریه دادم حکم دادگاه 10 سکه پیش و الباقی هر دو ماه بود بعد از پرداخت پیش قسط و شش سکه اقساطی دادخواست تعدیل و تقسیط دادم که دادگاه 5 سکه پیش و هر سه ماه یک سکه حکم داد ولی اجرای احکام قبول نمیکنه!! چیکار کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

هر حکمی دارای ضمانت اجرا و میبایست اجرا شود و عدم ان موجب تخلف هست

پرسشگر :

سلام و سپاس
قاضی اجرای احکام قبول نمیکنه ؟؟ چیکار کنم که قبول کنه؟؟ میگن توی تعدیل و تقسیط قاضی شعبه نباید در مورد پیش قسط حکم میداده!!

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

وقتی که حکمی قطعی میشه واحد اجرای احکام موظف باجرای اون حکمه.به قاضی صادر کننده حکم مراجعه یا در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید