مشاوره حقوقی رایگان - زنای غیر محصنه برای افراد زیر 18 سال سن

حکم زنای غیر محصنه برای افراد زیر 18 سال چیست

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
100 ضربه شلاق حدی است .

ماده 91 - در جرائم موجب حد یا قصاص هرگاه افراد بالغ کمتر از هجده سال، ماهیت جرم انجام شده و یا حرمت آن را درک نکنند و یا در رشد و کمال عقل آنان شبهه وجود داشته باشد، حسب مورد با توجه به سن آنها به مجازات های پیش بینی شده در این فصل محکوم می شوند.( جزای نقدی یا کانون اصلاح و تربیت و .... )
تبصره - دادگاه برای تشخیص رشد و کمال عقل می تواند نظر پزشکی قانونی را استعلام یا از هر طریق دیگر که مقتضی بداند، استفاده کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
میزان مجازات ، بستگی به شرایط طرفین دارد