مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اخلال در نظم و آسایش عمومی از طریق مشارکت در نزاع دسته جعمی ایراد ضرب و جرح عمدی

سلام
من دو ما پیش درگیری کوچک پیش اومد بعدش مامور اومد ما برد ی شب بازشگاه و هیچکس از هم شاکی نیستن بعدش دادگاه فیش کرفت الان ابلاغ اومد اتهام شما اخلال در نظم آسایش عمومی از طریق مشارک در نزاع دسته جعمی و ایراد صرب جرع عمدی این موضوع چی میشه بعدش چند روز پیش رفتم کفتن شما اتهام قدرت نمایی با چاقو داشتن الان رد اتهام شدین از قدرت نمایی ممنون میشم کمکم کنید ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نزاع دسته جمعی جزو جرایم عمومی است بدون شکایت شاکی نیز قابل پیگیرد است .