مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام، یکی از همسایه ها پشت دیوار خانه ما ماشین خود رو مدتها پارک می کند و زمانی که جابجا می نماید موتور خود رو به جای ماشینش به درخت و حلقه ای که در زمین ایجاد کرده زنجیر میکند و کاملا جای پارک اختصاصی ایجاد کرده و با این کار هیچ وقت اجازه پارک به دیگر همسایه ها نمی دهد و به اصطلاح خودش مالک آن قسمت است، لطفا راهنمایی بفرمائید چیکار کنیم. با نهایت تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در کوچه اینکار را میکند ، کوچه ها متعلق به عموم است هر کسی زودتر پارک کرد جای وی است. از این بابت عنوان مزاحمت نمیتوان شکایت کنید.