مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که نه اسم و ادرسش را دارم

سلام خسته نباشید چند روز پیش خونه همسایه پشتی خونمون چندتا گارگر کار میکردند ساعت شیش عصر بود خونه ما حیاط. داره من رفتم از حیاط خونم بهشون گفتم تعطیل کنن ساعت شیش زنو بچم میخوان بیان روحیاط همینجوری شد وبحثمون شد ویکی از پایین اومد روی دیوار خونم شروع کرد فحاشی کردن و فحش ناموسی بهم داد الان میخوام شکایت کنم گفتن اسم وفامیل میخوان من فقط فامیل صاحب خونه ای که کار میکنن میدونم امروز رفتم گفتن نمیشه چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

میثم مهدوی برازنده

جناب آقای میثم مهدوی برازنده :

سلام
در دعاوی کیفری میتوانید از متهم بعنوان فرد ناشناس شکایت کنید و با دستور مقام قضایی ادله و مستندات توسط ضابط بررسی میشود تا هویت فرد کشف گردد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مشخصات نداشته باشید که نمیشه باید همان موقع به پلیس تماس میگرفتید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حالیه با عنایت به اینکه پلیس 110 را در همان ابتدا مطلع نکردید اقدام به شکوائیه به ظرفیت فرد ناشناس کنید تا با دستور مقام قضایی توسط ضابطین دادگستری موضوع مورد تحقیق قرار گیرد گر چه بایستی ادله و مدارکی سوای این تحقیق مانند شهادت شهود داشته باشید.