مشاوره حقوقی رایگان - سوال راجع به تغییر نام و محل تولد

سلام من میخوام اسممو تغییر بدم و همزمان از شناسنامه نام روستارو حذف کنم، چون من محل تولدم استان زنجان بوده تو شناسنامه هم نوشته محل تولد زنجان، ولی چون چندسال روستا بودیم نام دهستان روهم نوشته و این باعث عدم اعتماد به نفس شدیدم شده، میشه بگم اینو حذف کنن یا کامل اسم شهرو بنویسن به جای اون؟چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام تغیر نام و نام خانوادگی در قانون پیس بینی شده و امکانش فراهم است .اما در مورد تغییر نام محل تولد با سختی و پیگیری های زیاد امکانش وجود داره اما حتمی نیست .جنابعالی میتوانید جهت اخذ مشاوره و راهنمایی با بنده تماس حاصل فرمایید‌