مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از آموزش و پرورش

با سلام
بنده با مدرک کارشناسی ارشد 10 سال سابقه در آموزش و پرورش به صورت استخدام پیمانی دارم تمایل و علاقه زیادی به تدریس در دانشگاه فنی و حرفه ای دارم و به صورت حق التدریس در آنجا تدریس میکنم میخواستم بدانم راهی برای انتقال دایم از آموزش و پرورش به دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال شما از حیطه وکالتی خارج است لطفا جهت اخذ اطلاعات بیشتر به کارگزینی هر دو نهاد مدنظر رجوع شود