مشاوره حقوقی رایگان - گرو گذاشتن سند شخص دیگر

سلام من جواب قانع کننده نگرفتم لطفاسوالی که میپرسم جواب بدین بی زحمت وکلا محترم
برادرم میتواند بعداز فوت پدرم سندزمین اورا ببردبدون اطلاع سایرین وبرای گرو گذاشتن ازش استفاده کندمثلا دره دادگاه خیلی افرادهستن که منتظرن یکی سندبراشان بزاره وبهش پول بدن
واگه اره اونوقت من چیکارمیتونم بکنم ایابعدازکسرمبلغ گرو گذاشتن مابقی ارثیه وارثه میشه یا فقط اون مبلغی که گرو گذاشته ازسهم برادرم کم ومابقی تقسیم میشه

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام
برای گرو گذاشتن سند باید مالک مراجعه نماید و باتوجه به فوت مالک همه ورثه و معمولا سهم مشاع را قضات نمی پذیرند

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید علیه برادرتان شکایت کنید و دادخواست فک رهن بدهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام وثیقه سند بدون حضور مالک امکان پذیر نیست