مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودروی فروخته شده به علت مهریه

با سلام
اینجانت در تاریخ 1395/12/15 یک خودرو از دوست و همکار خود خریده ام .معامله خودرو در بنگاه خودرو با حضور دو شاهد صورت گرفت. اما تا کنون سند و پلاک را به نام خود نزده ام.اما بیمه ی ماشین به نام من است.
حال همسر دوستم مهریه اش را اجرا گذاشته است و خودرو توقیف شده است .
من چگونه میتوانم خودروی خود را رفع توقیف کنم ؟به کجا باید مراجعه کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام دادخواست اعتراض ثالث بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به عنوان شخص ثالث دادخواست اعتراض ثالث بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه شما سند عادی دارید بایستی به عنوان شخص ثالث وارد پرونده خانواده دوست خود شوید و اعتراض کنید و در آن پرونده برای اثبات مالکیت خود، ادله و دلایل مربوطه را به مقام رسیدگی‌کننده ارائه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام امکان اعتراض ثالث دارید منتها پیشنهاد می کنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعتراض ثالث اجرایی کنید و مدارک مالکیت خود را ارئه دهید موفق میشوید