مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودروی فروخته شده به علت مهریه

با سلام
اینجانب در تاریخ 1395/12/15 یک خودرو از دوست و همکار خود خریده ام.معامله ی خودرو در بنگاه خودرو با حضور دو شاهد صورت گرفت. اما تا کنون سند و پلاک را به نام خود نزده ام. اما بیمه ی خودرو از تاریخ خرید خودرو به نام من است
حال همسر دوستم مهریه اش را اجرا گذاشته است و خودرو توقیف شده است
من چگونه می توانم خودروی خود را رفع توقیف کنم؟به کجا باید مراجعه کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر و سپاس فراوان از شما بزرگواران

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه ودادخواست اعتراض ثالث اجرایی ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به عنوان ثالث دادخواست اعتراض ثالث ثبت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته بطور دقیق، کامل و جامع به این پرسش پاسخ داده شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعتراض ثالث اجرایی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید شماره پرونده ای در آن خودرو توقیف شده را از شعبه بگیرید و نسبت به آن پرونده دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و درخواست توقف عملیات اجرایی بدهید.
با قرار توقف و پرداخت خسارت احتمالی فعلاً می توانید خودرو را آزاد کنید تا جلسه دادگاه و در جلسه دادگاه آخر با ارائه مدارک مشخص شود شما قبل از توقیف خودرو را خریداری کرده اید در این صورت دادگاه اعتراض شما را می پذیرد و حکم به رفع توقیف خودرو می دهد.
با توجه به اینکه چند سال است بیمه ماشین را پرداخت می کنید دادگاه به نفع شما رای خواهد داد.