مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم تمکین

سلام ، وقت بخیر
همسر بنده جهازشو برده و شکایت کرده که باید خونه و وسایل خونه تهیه کنم تا برگرده
منم تهیه کردم. حالا اگه کارشناس بیاد و تایید کنه، و عدم تمکین خانمم اثبات بشه ، من تا کی باید خونه و وسایل خونه رو به همین شکل نگه دارم؟
اخه مستاجرم و هر ماه کلی پول اجاره میدم و خونه بدون استفاده مونده

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت اثبات نشوز و اخذ گواهی مربوطه شما مختارید منزل را تحویل دهید تا هزینه اضافی برایتان نشود ولی هروقت تقاضای مراجعت نمود می باید مجدد اقدام به تهیه کنید