مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان

سلام محضر وکلای محترم
با یک بنده خدایی طبق توافق یک قراردادی مکتوب کرده بودم ازجهت اینکه اگه یکوقت ازبابت رفع اختلاف کاربه دادسراو...برسه ومن وقتشو حوصلشو ندارم که بخوام پیگیری کنم وبرادرم کارامو انجام میده ازین جهت قرارداد رو با بنده خدا به نام برادرم تنظیم کردم وخودم بجای برادرم امضاء کردم ولی جای امضاء فقط فامیلیمونوشتم واسم کوچیکموننوشتم وبعدازینکه طرف قرارداد نتونست به تعهداتش عمل کنه ومتوجه شدکه قراردادبنام برادرمه رفت ازبابت جعل وکلاهبرداری ازبنده شکایت کردوالان میخوام بدونم اینکه من قراردادی که بنام برادرمه ومن پایینشوامضاء کردم وبرادرم درجریان این موضوع بوده وهیچ مشکلی نداشته وانگارکه من به نمایندگی ازاون امضاء کردم آیا عمل غیرقانونی انجام شده ویا این حالت جعل عنوان محسوب میشه؟؟
ازینکه وقت واطلاعاتتونو دراختیار ما میزارید سپاسگذارم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر شما بعنوان نماینده برادرتان امضا کردید مگر قراردادی که شخصیت شما برای طرف دیگر قراردادحائز اهمیت بوده باشد

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.اگرفقط اسم نوشته ایدوامضاءنکرده ایدجعل صورت نگرفته ولی درهرصورت بایدقراردادشماوسایرموضوعات مرتبط بررسی وپاسخ صحیح تربه شماداده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایدقراردادشماوسایرموضوعات مرتبط بررسی شود