مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان

شخصی با اسم و مشخصات و حتی کاملا شبیه ظاهر من وجود داره و غیر قانونی کار می کنه و مجرم هم هست و جرم‌های اون به اسم من ثبت شده و هر چقدر تلاش می کنم کسی باور نمی کنه چون یه جور توطئه هستش و آدرسشو نمیدونم چون همش آدرس من رو زده چطوری آدرسشو پیدا کنم و از کجا اقدام کنم و عنوانش همون جعل عنوان میشه ؟ عنوان دیگه ای اگه داره لطفا راهنمایی کنید ؟ از چه مرجعی باید اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری جرم است اگر بنام شما اقدام میکند
سریعا اقدام به طرح شکایت بفرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله جعل عنوان در صورتی که شما دارای مقام و منصبی هستید صورت گرفته است و شما بایستی شکایت مربوطه را به ثبت برسانید تا از طریق دادسرا و دادگاه موضوع پیگیری شود‌.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

جعل هویت و سوء استفاده از مدارک دیگری ....

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست گرامی ازآنجائی که هرگونه اقدامی مستلزم بکارگیری کد ملی می باشد هرچند دواسم مشابه هم اگرباشند امکان سوء استفاده تقریبا محال است اما اگر از کد ملی شما وبنام شما سوء استفاده های شده باشد بطور مثال حساب های ریالی وارزی افتتاح شده باشد وغیره ؛براحتی قابل رفع سوء اثر است چرا که در محاکم فعل مادی اشخاص دارای مسئولیت است ودر صورت ارتکاب جرم مستحق مجازات است علی ایحال بار اثبات سوء استفاده از کد ملی ونام شما بعهده شما است ودر صورتی که دلائلی در دست دارید شما می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضائی طرح شکایت کنید وعنوان شکایت بکار گیری کد ملی غیر وسوء استفاده از کد ملی اختصاصی وارتکاب جرائمی با عناوین مشخصی که شما مدعی آن هستید وبنام شما می باشد باید مطرح کنید موفق باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، امکان آن بسیار ضعیف است علی ایحال میتوانید بسته به اقدامات صورت گرفته از جمله جعل هویت و سو استفاده از مدارک هویتی دیگری طرح شکایت نموده و پیگیری تا حصول نتیجه نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي محل وقوع جرم شكايت طرح نماييد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اسنادی که با نام و کد ملی شما ثبت شده است پس از اثبات جعلیت قابل ابطال است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله جعل عنوان
ثبت شکایت اولیه در دفتر خدمات قضایی بامدرک

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه تخصصی سوء استفاده از مدارک هویتی ، جعل و استفاده از سند مجعول باید تنظیم گردد و دفاعیات شما مستدل و مستند باشد تا نتیجه منظور حاصل گردد
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید که صرف ادعا کافی نیست و برای اثبات ادعای خود باید شاهد معرفی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل برای اثبات این ادعا داشته باشید می‌توانید کلیه مدارک جعلی را ابطال کنید