مشاوره حقوقی رایگان - برای دریافت نفقه

من سال 96 عقد کردم یک سال و نیم عقد بودم نزدیک عروسی این اقا گفت نمی خوام سه ماه ازش خبری نبود منم نفقه رو گذاشتم خونه پدرم هستم و باکره هستم بعد قاضی نفقه 7میلیون برید اعتراض زد رفت برای کارشناس کارشناس رای داد 11میلیون الان رفته برای رای دادن می خواستم بپرسم در رای گیری نفقه کم میشه یا همین نظر کارشناس تعیین میشه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نظر کارشناس دلیل نیست بلکه اماره محسوب میشود ولی اکثریت قضات از نظریات کارشناسان جهت صدور رای استفاده میکنند