مشاوره حقوقی رایگان - احضاريه بی حجابی

سلام
احضاريه به دادگاه شعبه ١٠٨٩ مجتمع قضايي ٢ ارشاد با مضمون:شكايت عليه شما مبني بر حضور زنان در معابر و انظار عمومي بدون حجاب شرعي.
علاوه بر اس ام اس،ابلاغيه از طريق سيستم ثنا هم ارسال شده.
چيكار بايد بكنم.اصلن نميدونم از طرف كي و كجا اتفاق افتاده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این جرم جنبه عمومی دارد پس نیاز به شاکی خصوصی نیست لذا می‌بایست به شعبه مورد نظر مراجعه بنمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در وقت مقرر در جلسه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید
نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.