مشاوره حقوقی رایگان - پول پیش

سلام خونه برای اجاره دادم به زن و شوهر قولنامه به اسم خانومشه ولی خانومش به علت بدهی افتاده زندان حالا من چطوری میتونم پول پیش به شوهرش پرداخت کنم پول پیش میخواد از من تا خونه رو تخلیه کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید تا برام مشکلی پیش نیاد

پاسخ ها :

توحید اکبری

جناب آقای توحید اکبری :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست دستور تخلیه فوری بدهید و بعد مبلغ ودیعه را باید به صندوق دادگستری واریز کنید بعد از صدور دستور تخلیه میتوانید خانه را تخلیه کنید مبلغ ودیعه در صندوق دادگستری می ماند تا مستاجر هر موقع مراجعه کرد به حسابش واریز میشود

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

صرفا با کسب موافقت کتبی مستاجر پول را به حساب شخص دیگری واریز کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستاجر قانونی طرف حساب شماست احتیاط نمایید
النهایه متنی تخصصی تنظیم گردد تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید