مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

من رفتم تعویض پلاک بازدید هم رفتم تا مرحله دریافت برگه سبز و شماره دادن که وقتی میخواستن برگه سبز رو برام چاپ کنند یه مشکلی پیش آمد و گفتند که یک بار دیگه این ماشین در استان رفته تعویض پلاک ولی پرونده اش رو نیمه کاره ول کرده الان بالای فرم باز دیدم یه کد نوشته و فعال هم نوشته چیکار کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با ارایه وکالتنامه خرید خودرو بههمراه مبایعه نامه به راهور مشکلتان حل میشود در صورت عدم پاسخگویی به دادسرا مراجعه و با اخذ گواهی راهور را مجاب به تعویض پلاک کنید