مشاوره حقوقی رایگان - نیاز به قولنامه برای فروش ملک

با درود. آیا برای فروش ملکی که دارای سند رسمی است، نیازی به قول نامه های قبلی هست؟ ممکنه خریدار قولنامه های قبلی رو از فروشنده بخواد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای فروش یک ملک، سند رسمی کافی است و نیازی به قولنامه‌های پیشین نمی‌باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چنین چیزی نیست و سند رسمی کافی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا نیاز نیست و برای محکم کاری بهتر است خریدار مبایعه نامه های قبلی را نیز از فروشنده بگیرد

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.خیر.امابه هرحال ممکن است خریداری برلاطمینان خاطر مبایعه نامه های قبلی راهم ملاحظه کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
لزومی ندارد
لکن
بیع نامه یا قراردادی تخصصی تنظیم گردد.