مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

سلام.مرحوم پدرم خونه ای که کلا قولنامه و سند ندارم میخره بعد از فوتش باتوجه به قولنامه ای بودن سند و شرایط بد حیاط مشاع و این که بالاش آزاد نبود دوباره فروختیم به همون فروشنده برادره فروشنده گفته برادره من بدون اجازه خونه رو به پدره شما فروخته و من قولنامه ای رو امضا نزدم ولی فروشنده میگه من از برادرم خونه رو خریدم همین قولنامه رو فرستادیم کارشناسی ولی نرفتن چندتا سوال دارم اگر ثابت بشود که فروش ماله غیر شده آیا ما هم فروش ماله غیر کردیم هنوز دلیل و مدرکی ارایه نشده و کارشناسی خط هم نرفتن و جرم ثابت نشده سواله دوم فروشنده به صورت شفاهی شرط کرده که زمانی پدرم خواست خونه رو بفروشم فقط باید به خودش بفروشم آیا این شرط خلاف حق مالکیت و باطله. سواله سوم برادره که ادعای مالکیت داره خونه رو یه دست قبل قولنامه ای از یه نفر خریده یه امضا زده و در قولنامه بعدی یه امضا دیگه زده جریان این تفاوت امضا چی میشه تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قولنامه خوانده شود تا بررسی دقیق تری نسبت به آن انجام شود و نهایتا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر مورد معامله مال متعلق به غیر باشد و خریدار در مورد اینکه ملک متعلق به دیگری است علم نداشته باشد خریدار هیچ مسئولیتی نخواهد داشت زیرا خریدار سؤ نیت نداشته است

اگر شرط به صورت شفاهی باشد ابتدا باید شرط احراز و اثبات گردد و شما میتوانید انکار نمایید

باید صحت امضا ایشان توسط کارشناس خط و امضا احراز گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت راهنمایی و پاسخگویی باید مدارک شما بررسی شود ولی اگر اگر مورد معامله مال متعلق به غیر باشد و خریدار در مورد اینکه ملک متعلق به دیگری است آگاه نبوده خریدار مسئولیتی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جرم فروش مال غیر نیاز به سوء نیت دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی جهت اظهارنظر دقیق باید قولنامه مذبور مورد مطالعه قرار گرفته شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر شخصی می توانند چند امضا داشته باشد و ممنوعیتی ندارد ولی مهم این است که منتسب به وی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدارک باید مطالعه شود تا درست مشاوره داده شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به طور کلی در صورت عدم علم خریدار که پدر شماست نسبت به غیر حق بودن معامله مسئولیتی بر عهده ایشان نیست و برای جرم فروش مال غیر خریدار اگر باعلم به مال غیر بودن آن را بخرد مجرم است
شرط فوق شرط خلاف حق مالکیت نیست و صحیح است در صورتی که هر دو امضاء متعلق به ایشان باشد مشکلی ندارد و از طریق اسناد مسلم الصدور ایشان و توسط کارشناسان خبره قابل بررسی است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به سوالات متعددی که دارید و پاسخ طولانی می طلبد بهتر است تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
شما فروش مال غیر نکردید
این شرط باطل نیست
تفاوت امضاء هیچ فرقی در اصالت بیع ندارد و کارشناس تشخیص می دهد که امضا ها متعلق به اوست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در ابتدا خدمت شما عرض کنم قرارداده شما می بایست مورد بررسی قرار بگیرد اگر مالی متعلق به شخص دیگری باشد و شخص خریدار از این موضوع اطلاع نداشته باشد خریدار مسئولیتی ندارد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام 1_شما مرتکب جرم نشده اید2_شرط باطل وفاسد است3_با کارشناسی قابل تایید یا رد است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است..