مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

سلام عرض ادب سوالی فکر منو مشغول کرده بود خواستم مطرح کنم سال 95 پدر بنده اموالی که داشت رو‌ بخاطر لطف ایشون به بنده اموال خود رو در محضر بنام بنده نمود و مقدار اموال دیگرشان را هم در بنگاه به من فروختن ولی هیچ پولی از من نگرفتن یعنی مسئله پول نبوده فقط پدرم می خواستن بعدن کسی ادعایی نتوانند بکند ولی داخل قولنامه قید شده که این مقدار اموال به این قیمت به خریدار فروخته شده به نظر قانونی این این قولنامه معتبر می باشد

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله معتبر میباشد اما این دلیل بر آن نیست که اگر دیگری مدعی شد نتواند طرح دعوای ابطال معاملات را بنماید .