مشاوره حقوقی رایگان - درخواست غرامت برای بیماری واریکوسل

سلام خدمت شما عزیزان زحمتکش
من سرباز سپاه هستم اعزامی98/3/19هستم که معاف از رزم بخاطر بیماری واریکوسل سمت چپ گرید 2بود معاف از رزم شدم
که در حین خدمت بخاطر بلند کردن جسم سنگین عود کرد که مجبور شدم عملش کنم و بعد از عمل وقتی که به یگان خدمتی اومدم بخاطر سر پا ایستادن زیاد الان دوباره عود کرد
هم سمت چپ عود کرده هم سمت راست میخواستم بدونم آیا به من دیه یا غرامت میرسد

پاسخ ها :

محمد كريمي

جناب آقای محمد كريمي:

سلام ، خیر هیچ دیه ای به شما تعلق نمی گیرد ، چون بیماری واریکوسل به دلایل خاص دیگری است که در مدت زمان چند ساله این بیماری به وجود می آید ، که پادگان هیچ تاثیری در آن نداشته و متعلق به قبل از سربازی شما بوده است . شما فقط می توانید بابت این مریضی درخواست مرخصی استعلاجی نمائید