مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوی موجر و مستاجر

با سلام و احترام. من پارسال طبقه زیرزمین ساختمانی‌ رو اجاره کردم برا کار خیاطی. ولی با توجه به اینکه ساختمان مشکل داشت 5 ماه قبل از موعد تخلیه کردم صاحبخونه نه تنها رهن رو تا سرموعد به من نداد بله الان تقریبا یک ماهه 30 تومن از پول پیش رو نگه داشته میگه که پنکه سقفی دچار نقص شده و باید درستش کنم یا نوشو بگیرم که پول کامل رو بده

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
مطابق قانون می بایست با تامین دلیل کلید واحد استیجاری را در اختیار شورای حل اختلاف قرار داده و دعوی مطالبه ودیعه را مطرح کنید .
به همراه دادخواست تقاضای صدور قرار تامین خواسته رو نیز درخواست کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به مبلغ 30 م تومان بده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مطابق توافق این کارو انجام داده‌اید می‌توانید دادخواست بدهید تا مبلغ قرض الحسنه را دریافت کنید و اگر خسارتی در قرارداد گنجانده شده است آن را نیز می‌توانید مطالبه کنید