مشاوره حقوقی رایگان - جریمه کالای کاچاق

مقداری وسایل اشپزخانه ازخودروبنده گرفتندکه تعزیرات حکم اجناس ضبط برای گمرک و40میلیون جریمه کرده بنده هیچ پرونده قضایی ندارم راه حلی دوستان وکیل دارندکه جریمه نخوام پرداخت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید اجناس برآورد شود بنظر چاره جز پرداخت نیست اگر در ماهیت دفاعی ندارید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

کالای موجود در گمرک، وثیقه پرداخت کلیه وجوه متعلقه به آن کالا و سایر بدهی‌های قطعی صاحب کالا بابت وجوهی است که وصول آن به‌ موجب قانون بر عهده گمرک است و در صورتی که حقوق و عوارض (حقوق ورودی) گمرکی به طور کامل پرداخت نشود، ضبط می‌گردد.

در مواردی ممکن است تقصیر عاملان زیان باعث می‌شود که کالایی به ناحق ضبط شود که در این صورت می‌‌توان با اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک در دادگاه طرح دعوا کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
خیر
باید جزانقدی پرداخت گردد
ولی شما میتوانید دادخواست ‌اعسار را مطرح نمایید تا در صورت صدور حکم اعسار مبلغ ‌محکوم به اقساط گردد

و خودرو ضبط خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید نسبت به آن اعتراض کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتراض به رای به عبارتی دیگر تجدیدنظر خواهی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می‌رسد که با این اوصاف باید جریمه را پرداخت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات گمرک و تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یا اینکه اقدام به اعتراض کنید یا اینکه جریمه را بپذیرید ولی درخواست اقساط بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نسبت به حکم صادر شده اعتراض و در صورت عدم توانایی پرداخت دادخواست اعسار بدهید