مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین گذر موقت

با سلام من تبعه کشور هلند استم دو هفته قبل در عین برگشتن بطرف هلند ماشینم را درپلیس راه بستان آباد آذربایجانی شرقی متوقف وبه پارکینگ انتقال داده است بخاطری که پلاک موقت این خودرو تمدید نشوده است حدود 2 ماه ازتاریخش گذشته پلیس امنیت گفته است این خودرو جوز کالای قچاق است من بعنوان مالیک خودرو چیکار انجام دیهم ازراهنمای شماممنون میشوم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر ایران هستید مراجعه حضوری کنید یا وکیل بگیرید موضوع حل میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید
اگر مالای قاچاق محسوب بشه باید حضورا موضوع را از طریق تعزیرات پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید از طریق مرجع توقیف کننده
پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر مربوط به قاچاق میشود که در حیطه وظایف تعزیرات حکومتی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله تا حدودی درست گفته اند برای همین نیاز به بازبینی وجود دارد این رویه خاصی و یکسانی در کشور ما ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضورا موضوع را از طریق راهنمایی رانندگی پیگیری کنید و در صورت محسوب شدن در زمره کالای قاچاق به شکل حضوری از طریق تعزیرات پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به مرجعی که خودرو را توقیف نموده است مراجعه نمایید مدارک مالکیت و مدارکی که به صورت قانونی خودرو را وارد کرده‌اید ارائه بدهیدو در نهایت بابت منقضی شدن مهلت جریمه بپردازید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به راهور منطقه مراجعه نمایید ، اگر مدارک ورود له کشور با پلاک قانونی و مالکیت قانونی دارید ، به نظر قاچاق محسوب نمی شود ، جریمه شامل می شود .

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید تمدید میکردی لکن دلیل موجهی باید برای عدم تمدید داشته باشی

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چنانچه خودرویی پس از مهلت تعیین شده از کشور خارج نشود یا به منطقه آزاد مربوطه برنگردد، مشمول کالای قاچاق و مشخصات آن به پلیس امنیت اقتصادی ناجا اعلام می‌شود و جهت رفع توقیف از آن مرجع اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو نزد رییس پلیس راهور استان و با پرداخت جریمه تاخیر در تمدید مجوز و مدارک توریستی ماشین را پس بگیر