مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه مهریه و خانه

با سلام
من 12 ساله با دختر خاله ام ازدواج کردم و دارای یک فرزند 9 ساله هستیم
خانمم الان مهرش و گذاشته اجرا و خانه که خودم به نامش کردم رو گفته ظرف 48 ساعت تخلیه کن
با توجه به اینکه من تمامی مبالغ و اقساط خونه رو دادم
آیا میشه سند برگرده بنامم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تحت شرایطی اری هرچند دشوار است
اگر هبه باشد با وجود عین موهوبه اری
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اظهارنامه ارسال کنید و رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید رجوع از هبه بدهید.
جهت ثبت دادخواست یا اظهارنامه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چنانچه اثبات کنید هبه کردید و قصد رجوع دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
بله با شرایطی امکان رجوع وجود است
و ..

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر اثبات شود هبه بوده است می توانید درخواست استرداد بدهید.
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد از هبه مطرح کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بتوانید ثابت کنید که هبه کرده‌اید با شرایطی قابل رجوع است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات هبه و رجوع از آن میتوانید اقدام کنید
در غیر اینصورت مطالبه ثمن قابل طرح میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه همسر شما در قبال خانه مبلغی را واریز نکرده است بنابراین عنوان هبه صدق میکند که قابل رجوع است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند رسمی بوده و هبه بودنش احراز شود میتوانید. رجوع از هبه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تحت شرایطی این امکان وجود خواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی دادخواست رجوع از هبه و تامین خواسته بدهید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر سند به نام همسرتان باشد عملا کاری نمی توانید بکنید مگر اینکه با همان اقساط ثابت نمایید ملک را از بابت مهریه داده اید