مشاوره حقوقی رایگان - سوال خانواده و حقوقی.

سلام من سال 91 حکم ازدواج مجدد ناشزگی همسرم را گرفتم پس از مدتی امد منزل مشترک بدون هیچ رابطه عاطفی و جنسی بعد از مدتی تقاضای سند خونه بابت مهریه را شرط درست شدن همه مشکلات زندگی و تمکین واقعی از من کرد چون هیچ رابطه عاطفی و جنسی باهم نداشتیم سال گذشته بعد از بحث جدل خودزنی کرد سرش را به دیوار کوبید بردم بیمارستان بعد از گذشت 7 ماه و تقاضای سند ماشین منو در ازای شکایت نکردن از من کرد. دادگاه کیفری غیابا منو محکوم به پرداخت دیه کرد نهایتا با حکم جلب من برای دیه مانع از حضور من در جلسات دادگاها شد.
و تقاضای طلاق داد و در همان جلسه اول حکم طلاق غیابی گرفت. در ضمن همسرم برای منزل مشترک رای اجرت المثل ایام 6سال تصرف غاصبانه من را از زمانی که سند به نامش زدم در دادگاه حقوقی غیابی گرفته. چطور میتونم اینها به دادگاه طلاق و دیگر دادگاه ها ثابت کنم

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، از اول باید وکیل میگرفتید که بجای شما دادگاه رفته و پیگیر کارهای حفوقی شما باشد، الان بنظر کمی دیر شده ولی بهتر است سریعا حضوری با یک وکیل پایه یک مشاوره کنید