مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین با وجود رابطه از پشت

اقا هستم. 5 ماه نامزد بودیم و زیر سقف مشترک نبودیم و 2 بار رابطه از پشت داشتیم ولی خانم هنوز باکره هست. چهار ماه از رابطه از عقب میگذره. الان نفقشو و مهریشو گذاشته اجرا و توی خونه باباشه از اولشم همونجا بود. چطور میتونم ادعای عدم تمکین بکنم تا نفقه ندم بهش و اجازه ازدواج مجدد بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

شما دادخواست تمکین بدهید تا دادگاه ادعای شما را بررسی و حکم مقتضی صادر کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چون دوشیزه است از حق حبس خویش استفاده می‌کنند می‌بایست نفقه تادیه گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید که ایشان می‌توانند از حقی به نام حق حبس استفاده کنند. در حق حبس هم می‌توان نفقه را مطالبه کرد و هم می‌توان مهریه را مطالبه کرد. در صورتی که شما در دوران حق حبس، دعوای الزام به تمکین را مطرح کنید دعوای مطروحه بی‌نتیجه خواهد ماند مگر اینکه شما به رابطه از پشت اذعان داشته باشید که در این خصوص، حق حبس از بین خواهد رفت و خانم مکلف به تمکین شما خواهد بود.