مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کارت ماشین

سلام من کارت ماشینم سرقت شده حالا معاینه هم تموم شده سند هم صاحب ماشین جواب نمیده چه جوری برم معاینه بگیرم جریمه نشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
معاینه ایرادی ندارد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام دوست عزیز
از قدیم گفتند اول برادری را ثابت کن بعد ادعای ارث ومیراث کن لذا لازم است ابتدا بطرفیت فروشنده خودرو به شما وشخصی که سند بنام اوثبت شده است طرح دعوی اثبات بیع والزام به تنظیم سند از طریق دادگاه بنمائید وتا مراحل اجرائی کار را تا نتیجه نهائی پیگیری دنبال کنید موفق باشید.