مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون انضباطی

با سلام آیا در صورت رای قطعی دیوان جهت رسیدگی مجدد در کمیسیون های انضباطی ، اگر بازم بر رای خود طرف مقابل اصرار بورزد استنکاف از حکم دیوان صورت نگرفته است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد تصمیم و رای دیوان دارد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام دوست عزیز
هرچند سوال بصورت شفاف مطرح نشده است به صورت کلی درصورتی که نسبت به رای کمیسیون تخلفات اعتراضی صورت گرفته ورای کمیسیون یا هیئت موصوف در دیوان نقض شده باشد تخلف از آن دارای ضمانت اجرائی است ومی توان از مفاد اجرای قانون دیوان عدالت اداری مدد جست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رسیدگی مجدد دلیلی بر این نیست که کمیسیون رای خود را تغییر دهد بلکه شاید با بررسی مجدد، همان رای قبلی خود را صادر کند.