مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت به صندوق دولت

باسلام واحترام بنده سه سال پیش باخانمی تصادف کردم و50
درصدمقصرشدم ومبلع حدود14میلیون دیه حکم دادن بعدازپیگیری ازشعبه به بنده گفتندبنده 300هزارپرداخت کنم الباقی دیه ازصندوق دولت به شاکی پرداخت میشود وپرونده بسته میشودالان باگذشت خدوددوسال ازصندوق دولت بصورت تلفنی وپیامک بنده روبه پرداخت شش میلیون به صندوق دولت الزام میکنندوگفتنداگرمبلغ رو
پرداخت نکنم پرونده به دایره حقوقی فرستاده میشود لطفا بفرماییدچکارکنم
بنده ممنون7احمدهستم ازتهران

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت نداشتن بیمه ومقصر بودن و درنهایت پرداخت دیه از جانب شما توسط صندوق،شما ملزم به عدوت وجه پرداختی درصورت مطالبه صندوق می باشید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
پرونده نیاز به بررسی دارد . منتها احتمال زیاد صندوق از طرف شما بنا به دلایلی اقدام به پرداخت دیه نموده و اکنون در صدد باز پس گیری آن میباشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماباید به صندوق دولت بدی دیگه .صندوق دولت بجای شماداد والان پولشو میخاد