مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد گل در سربازی

سلام بنده در خدمت سربازی توسط بازرسی به جرم حمل 90 سوت گل دستگیر شدم زندان رفتم و جریمه نقدی پرداخت کردم میخواستم بدونم سو پیشینه چجوری میتونم پاک کنم و اضافه خدمتی هم میخورم یا نه
اگر قراره اضاف بکشم چند روز است یا فقط خلا که زندان بودم باید بکشم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درمورد مجازات هرآنچه دررای قطعی دادگاه نظامی ذکر گردیده را باید تحمل نمایید.
سوابق کیفری باتوجه به نوع مجازات بعداز گذشت مدت مقرر درقانون از سجل کیفری حذف میگردند.