مشاوره حقوقی رایگان - ایا درخواست طلاق قانونی هستش

سلام عرض ادب واحترام همسرم حدود یک سال پیش به دلیل واهی از دادگاه درخواست طلاق کردن وحکم بر بطلان دعوی ایشان صادر شد وحکم قطعی شد بعد از اون هم در دادگاه محکوم به تمکین شدن واجراییه حکم تمکین درخواست کردم
الان واینجانب بعد مدت 17 ماه درخواست ازدواج مجدد کردم وشورایی حل اختلاف ابلاغیه فرستاد بنده طی لایحه ارسال فرستادم نوشتم هیچ گونه صلح وسازشی ندارم پرونده در شورا بسته شد وبه مراجع صالح ارجاع داده شده حال سوالم اینه همسرم در استانی دیگه نه محل زندگی زوجین است ونه محل عقد زوجین مجدد درخواست طلاق کرده وبا من از طریق مرکز مشاوره تماس گرفتن در جلسات شکرت کنم اینجانب در تهران وخواهان در کرمان درخواست طلاق کرده که اصلا نه توانایی رفت امد دارم ون هزینه رفت امد ایا این درخواست طلاق صحیح است مجدد درخواست کردن واینکه تو خدا بهترین راه برای دفاع چیه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتواند در محل اقامتش دادخواست دهد شما به استناد عدم تمکین و حکم قبلی و علاقه به زندگی مشترکتان، میتوانید دفاع مناسب داشته باشید حداقل با ارسال لایحه دفاع کنید یا وکیل بگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نه نمی تواند در کرمان درخواست دهد البته محل وقوع عقد کجا هست یه لایحه نیاز هست تا به اون دادگاه بگوئید که نیابت دهد