مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. مهریه ام رو وگذاشتم اجرا در جلسه همسرم حضور پیدا نکرد قاضی حکم به پرداخت کل مهریه کرد و اعتراض وارد سیستم نشد و حکم جلب همسرم صادر شد و دنبال قانون جلب نرفتم وپیشنهاد دادم که دوستانه پرداخت کند، حالا همسرم به اجرای احکام مراجعه کرده وبه من پیام داده که رفتم وحکم جلب رو لغو کردم،یک چهارم حقوق هم توقیف شده است واموالی رو جلوتر بنام زدن،مبلغ مهریه 222 میلیون تومان هست،الان من باید چکارکنم که بتونم مهریه رو یکجا دریافت کنم،درضمن برای حقوق ایشان خودش به تنهایی زندگی می‌کند و حقوق دریافتی 17/500تومان هست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت عدم توانایی مالی ایشان و عدم شناسایی هرگونه اموال، درصورت قبول دادگاه ممکن است دادگاه ایشان را به پرداخت اقساطی محکوم نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر چیزی بنام ندارد باید قسطی پرداخت کند