مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صافکاری که جوش کاری کرده است

سلام خدمت وکلای محترم
همسر بنده چند وقت پیش تصادف بدی کرد، پیش صافکاری که نمیشناخت ماشین و برد. اول صافکار قیمت 10-12 میلیون داد بعد که مراحل و میرفت جلو مبلغ با نقاشی و مکانیک و... تا 26 میلیون رسید.
بعد از دو ماه همان قسمت های تعمیر شده دچار مشکل شد بعد از مراجعه به صافکاری دیگر متوجه شدم از جوش دادن استفاده کرده است و موتور و بقیه چیزا را به هیچی بند نداده است و من مجبور شدم مجددا 7-8 میلیون هزینه کنم.
آیا میتوانم از صافکار اولی شکایت کنم؟؟ بابت دستمزد بالا و عدم انجام کار درست؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. ازطریق اتحادیه واتاق اصناف پیگیری نمایید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا می توانید از طریق اتحادیه مربوطه موضوع را پیگیری کنید.
همچنین می توانید درخواست تامین دلیل بدهید و سپس به استناد آن دادخواست مطالبه وجه و خسارت مطرح کنید.