مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو به صورت وکالتی

باسلام
من یک ماشین رو به صورت وکالتی خریدم و به صورت وکالتی به شخص دیگری فروختم و تا همون مدت که به من مهلت داده شده بود برای تعویض پلاک به خریدار وکالت دادم
اگه این مدت تموم بشه و خریدار تعویض پلاک انجام نده میتونه فسخ معامله کنه یا نه؟
و برای تمدید مهلت وکالت باید چکار کنم چون من خودم هم وکالتی خریدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. ومیبایست موکل اولیه مجددا وکالت دهد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر معامله قابل فسخ نمی باشد مگر اینکه چنین شرطی صراحتا در قرارداد پیش بینی شده باشد و به موجب آن شما حق فسخ داشته باشید.
شما می بایست مجددا به ایشان وکالت دهید.