مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام شخصی حسابی داشتم که برای ضمانت حساب خود زمینی در رامسر وکالتی بنامم زد و مبایعه نامه نوشت وقتی حساب خود را تسویه نکرد خواستم اقدام کنم روی زمین که گفتن اون آقا اعلام مفقودی سند کرده و سند المثنی گرفته میخواستم بپرسم اگر من شکایت کنم بجایی میرسم یا نه با تشکر.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، گرفتن سند المثنی نسبت به زمین تاثیری ندارد

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

مگر اینکه ایشان زمین را انتقال داده باشند که باعث منحل شدن وکالت شما نسبت به زمین می شود.

پرسشگر :

سلام اگر انتقال داده باشند چه کار باید کرد میشه اقدام قانونی بکنیم؟

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در صورت فروش شکایت کیفری کلاهبرداری مطرح کنید